FAQ

Vad kostar en flytt inom Malmö?

Kostnaden för en flytt inom Malmö börjar från 5950kr för dig som privatperson. Priset beror på olika faktorer men framför allt hur stor din bostad är och ifall du är intresserad av att låta oss ta hand om flyttstädningen. För att få en exakt prisbild så bör du klicka på antigen Privatflytt eller Företagsflytt och följa stegen så att allt skräddarsys efter just dina behov och önskemål.

Hur långt i förväg ska man boka flyttfirma?

Vi rekommenderar att du bokar din flyttfirma 6-8 veckor innan flyttdagen. Detta för att underlätta både för dig och för din flyttfirma. På så sätt kan vi skräddarsy din flyttplan så att flytten blir så bra som möjlig utifrån dina behov och önskemål. Du är mer än välkommen att kontakta oss idag ifall du har några frågor eller funderingar!

Vilka städer arbetar ni i?

Hur långt innan jag ska flytta behöver jag kontakta en flyttfirma?

Våra rekommendationer är att ta kontakt med din flyttfirma 6-8 veckor innan flyttdagen. Det är vanligt att man prioriterar den fysiska flytten i sista stund vilket är något som vi inte rekommenderar. Tar ni kontakt med oss några veckor innan flyttdagen så ger ni oss möjligheten att erbjuda er rådgivning och tips så att ni kan planera er flytt på ett välstrukturerat sätt. Resultatet av detta blir mindre stress och en mer positiv flyttupplevelse. Ni är mer än välkomna att kontakta oss idag så skräddarsyr vi er flytt efter era behov och önskemål.

På vilket sätt skiljer ni er från andra flyttfirmor i Skåne?

Vi på 100% Flytt skräddarsyr våra flyttar efter våra kunders behov och önskemål. För oss är kunden i centrum och vi vill att våra kunder vår en flyttupplevelse som aldrig förr. En flyttupplevelse som innebär mindre stress samtidigt som säkerheten kring flytten är av toppkvalitet. Vi lägger mycket kraft i att våra kunder ska känna sig trygga med oss som flyttfirma och kunna ringa oss för minsta lilla. En flytt ska vara snabb, smidig och säker och alla olika moment ska utföras med 100% precision - håller du med? Då är vi det självklara valet för dig!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder flyttjänster för företag och privatpersoner som letar efter pålitliga och prisvärda tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med hela flytten eller några delar av den, kan vi hjälpa dig med allt från att planera och packa till montering, transport och städning efter flytten. Dessutom erbjuder vi prisvärda lagringstjänster. Oavsett tjänst är en sak säker, det kommer vara snabbt, smidigt och säkert!

Kontakta oss

Telefontider:

Mån-fre: 07:30-16:30

Copyright © 2024 100 Flytt AB, skapad av Nexus Reform AB