Om 100% Flytt

Vi är en flyttfirma som flyttar i Malmö och Lund med omnejd. Våra ledord är: Snabbt, smidigt och säkert! Dessa lägger grunden för hur vi arbetar och vad våra kunder kan förvänta sig. Vi sätter alltid kunden i centrum och anpassar oss efter olika behov och önskningar.

Vår vision

Vår vision på 100% Flytt är att kunna hjälpa privatpersoner och företag med deras flytt för att de ska kunna spara på krafterna och kunna njuta av sin nya bostad helt och hållet.

Vårt mål är att varje kund ska vara helt nöjd innan vi kan säga att vi är klara med arbetet. För att visa hur seriösa vi är med detta har vi vår nöjd-kund-garanti. Med andra ord innebär detta att vi flyttar tills du är 100% nöjd!

Meny

Vår historia

Historien kring 100% Flytt börjar då Jörgen Däumichen, företagets VD, i unga år fick jobb på Beijer Bygg. Han började på golvet och arbetade sig uppåt i organisationen för att slutligen bli transportchef.

Som driven 27 åring blev han anställd som VD på en större flyttfirma i Malmö, där han uppnådde fina framgångar och skaffade sig många års erfarenhet i flyttbranschen. Däremellan hann Jörgen även med att driva ett entreprenadföretag i sju år inom bygg- och anläggningssektorn.

År 2015 bestämde sig Jörgen tillsammans med sin kompanjon Stefan, som han träffade via flyttfirman, för att starta en flyttfirma på egen hand. Med olika bakgrund men gemensamma erfarenheter från flyttbranschen och samma grundsyn på företagande gick företaget från en liten flyttfirma till en av de största aktörerna på marknaden i södra Sverige med raketfart. År 2020 valde duon att sälja företaget.

Men nu är året 2023 och Jörgen och Stefan kan inte längre hålla tillbaka sin passion för entreprenörskap och flyttbranschen. Efter att ha sålt förra firman var de fria att köra på egen maskin igen och därmed valde de att börja om på nytt för att ännu gång utföra vad många bara drömmer om. Med tiotals år av erfarenhet och tusentals utförda flyttjobb kan ni vara beredda på ännu en raket-berättelse. Men viktigast av allt, flyttjänster av högsta kvalitet!

Meny

Lediga jobb

Är du en av våra flyttkillar?

Vi letar ständigt efter nya medarbetare som brinner för service och inte är rädda för att jobba! Vår personal är noga utvald och genomgår flera kontroller innan anställning. Om du tror du har de egenskaper som krävs så är du välkommen att skicka in en ansökan.

Om vi är intresserade så hör vi av oss till dig!

Ansökan

Skicka din ansökan tillsammans med CV samt ett foto till
info@100flytt.se

Meny

Företagsfakta

Företagsnamn: 100 Flytt AB

Organisationsnummer: 559283-3288

Fakturaadress: Testvägen 9, Arlöv

Meny

Vårt erbjudande

Vi erbjuder flyttjänster för företag och privatpersoner som letar efter pålitliga och prisvärda tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med hela flytten eller några delar av den, kan vi hjälpa dig med allt från att planera och packa till montering, transport och städning efter flytten. Dessutom erbjuder vi prisvärda lagringstjänster. Oavsett tjänst är en sak säker, det kommer vara snabbt, smidigt och säkert!

Kontakta oss

Telefontider:

Mån-fre: 07:30-16:30

Copyright © 2024 100 Flytt AB, skapad av Nexus Reform AB